Skip to main content
Top

2007 | OriginalPaper | Hoofdstuk

10 Voedsel en spijsvertering

Auteurs : Drs. C.A. Bastiaanssen, Drs. A.A.F. Jochems, Drs. IJ.D. Jüngen, Drs. M.J. Tervoort

Gepubliceerd in: Anatomie en fysiologie

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

De mens moet ervoor zorgen dat hij voldoende voedingsstoffen opneemt, vocht inbegrepen. De meeste voedingsstoffen moeten eerst verteerd worden voordat ze vanuit het darmkanaal in het bloed kunnen worden opgenomen.
Metagegevens
Titel
10 Voedsel en spijsvertering
Auteurs
Drs. C.A. Bastiaanssen
Drs. A.A.F. Jochems
Drs. IJ.D. Jüngen
Drs. M.J. Tervoort
Copyright
2007
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-8099-2_10