Skip to main content
Top

29-11-2013 | Nieuws

KNGF blaast modernisering vereniging af

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail
insite
ZOEKEN

De KNGF gaat niet door met de plannen voor modernisering van de vereniging. Dat meldt de organisatie op de eigen website. Het lukt het bestuur van de vereniging niet om de achterban mee te krijgen.

Over de plannen voor vernieuwing van de vereniging was de afgelopen maanden grote onrust ontstaan onder de leden. Zo leidde een open brief van fysiotherapeut Kitty Bouten tot verhitte discussie op sociale media.

Afgelopen dinsdag 26 november hoopte het verenigingsbestuur om tijdens een extra algemene ledenvergadering de nieuwe statuten te bekrachtigen. Zo'n feest werd het echter niet, omdat de hervormingsplannen tijdens regionale bijeenkomst te weinig steun kreeg van de leden. Nog voor de extra ingelaste vergadering was daardoor al duidelijk dat het moderniseringsplan het niet zou halen.

De KNGF noemt het een 'onverwachte ontwikkeling' en stelt verder dat de leden daarmee een 'erg duidelijk signaal' geven. De organisatie beraadt zich nu op de vervolgstappen. In eerste instantie moet er een plan komen voor het komende jaar. Op welke wijze daarin ruimte is voor het moderniseren van de vereniging, was bij het verzenden van deze nieuwsbrief nog niet bekend.

 

Auteur(s): Daan Marselis

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Onze productaanbevelingen

BSL Fysiotherapeut Totaal

Zoekt u casuïstiek over nekklachten of wilt u meer weten over lage rugpijn? Met dit online abonnement kunt u uw vakkennis optimaal bijhouden en uitbreiden. U krijgt toegang tot een groot aantal fysiotherapieboeken en geaccrediteerde online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's.