Skip to main content
Top

2011 | OriginalPaper | Hoofdstuk

6 Doelen opstellen en onderhandelen (fase 2)

Auteur : Bauke Koekkoek

Gepubliceerd in: Praktijkboek sociaal-psychiatrische begeleiding

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Zonder duidelijke doelstellingen is sociaal-psychiatrische begeleiding vaak richtingloos. Het opstellen van goede doelen is niet eenvoudig maar het eerder geformuleerde algemene doel van sociaal-psychiatrische begeleiding geeft wel enige richting.
Literatuur
go back to reference Tiemens e.a. (2010). Het doel heiligt het middel. Compact artikel, waarin een ‘doelenwaaier’ wordt geïntroduceerd die mensen helpt om doelen te formuleren. Ook worden de vijf vragen toegelicht die helpen om tot SMART-doelen te komen. Tiemens e.a. (2010). Het doel heiligt het middel. Compact artikel, waarin een ‘doelenwaaier’ wordt geïntroduceerd die mensen helpt om doelen te formuleren. Ook worden de vijf vragen toegelicht die helpen om tot SMART-doelen te komen.
go back to reference Tiemens e.a. (2011). Evidence based werken in de ggz. Goed inleidend boek over methodisch werken in de ggz, waarin uitgebreid wordt stilgestaan bij doelen. Tiemens e.a. (2011). Evidence based werken in de ggz. Goed inleidend boek over methodisch werken in de ggz, waarin uitgebreid wordt stilgestaan bij doelen.
Metagegevens
Titel
6 Doelen opstellen en onderhandelen (fase 2)
Auteur
Bauke Koekkoek
Copyright
2011
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-9054-0_6