Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: Standby 5/2016

01-10-2016 | Specialisatie

De achtergrond van smaakstoornissen

Auteur: Elly Hogeveen

Gepubliceerd in: Standby | Uitgave 5/2016

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Smaakstoornissen zijn hinderlijk en komen vaak voor. Ouderen en kwetsbare patiënten kunnen zelfs ondervoed raken door smaakverlies of veranderingen in de smaakwaarneming. Ondanks de grote impact van smaakveranderingen is er in de literatuur weinig over te vinden. Ik geef hier een overzicht van de diagnose, het ontstaan, het verloop en de behandeling van de aandoening.
Metagegevens
Titel
De achtergrond van smaakstoornissen
Auteur
Elly Hogeveen
Publicatiedatum
01-10-2016
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Standby / Uitgave 5/2016
Print ISSN: 0922-310X
Elektronisch ISSN: 1876-5572
DOI
https://doi.org/10.1007/s12490-016-0047-3

Andere artikelen Uitgave 5/2016

Standby 5/2016 Naar de uitgave

Boek bespreking

Meneer Menthol

Column Ditte

Waar voor je geld